O nama

COM ENG d.o.o.

Com Eng je osnovan 1988. godine, a već godinu dana kasnije započinje s radom i predstavništvo u Dubrovniku.

Organizacija poduzeća može se podijeliti u dva odjela: Com Eng CIRIS i Com Eng SOLAR.

Djelatnost Com Eng CIRIS-a je izrada, implementacija i održavanje poslovnih informacijskih sustava (ERP) za mala, srednja i velika poduzeća. Osim navedenog, klijentima smo u mogućnosti ponuditi kompletno informatičko rješenje od same isporuke računala, instalacije servera i projektiranja mreža. Od računalne opreme kupcima nudimo “brand name” računala poput HP-a ili IBM-a.

Prilikom izrade poslovnih sustava koristimo provjerenu razvojnu tehnologiju baziranu na Microsoftovim alatima i bazama podataka.

Kako bi uspješno odgovorili na svaki zahtjev korisnika, prilikom izrade aplikativnih rješenja klijentu pristupamo individualno, analizirajući njegove zahtjeve i nastojimo ponuditi optimalno rješenje koje će u praksi biti jednostavno za korištenje, a istovremeno će obuhvatiti sve potrebne poslovne procese.

Stalnim praćenjem svjetskih tehnologija nastojimo biti među prvima koji će ih usvojiti i ponuditi našim korisnicima, a sve s ciljem što jednostavnijeg i učinkovitijeg obavljanja poslovnih procesa

Djelatnost Com Eng SOLAR-a se odnosi na:

  • projektiranje, montaža, popravak i održavanje solarne opreme i uređaja te solarnih sistema
  • proizvodnja, montaža i puštanje u pogon postrojenja za obnovljive izvore energije
  • instaliranje, popravak i održavanje opreme instalacija centralnog solarnog grijanja
  • proizvodnja električne energije
  • mjerenje i ispitivanje električnih instalacija i opreme